D12 VS. Royce da 5"9 - Royce da 5"9 & Proof'un Büyük Kavgası.. - Eminem Turkey | Eminem Hakkında Haberler, Çeviriler, Videolar

Breaking

31 Mart 2015

D12 VS. Royce da 5"9 - Royce da 5"9 & Proof'un Büyük Kavgası..



D12 & Royce da 5"9 / Royce da 5"9 & Proof'un Büyük Kavgası..

D12'i ortaya çıkartan bildiğiniz üzere Eminem'dir. Ünlenmeye başlayınca D12'i grubunu hayata geçirme fırsatı olmuştu. ve D12 grubu ile albüm çalışmalarına başlamıştı artık Em. Fakat Eminem'in, Royce ile birlikte Bad Meets Evil grubu vardı ama ona ağırlık vermemişti. Eminem, Royce ile birlikte Bad Meets Evil albümü için kaydettikleri şarkıları, "Bad Meets Evil", "My Fault", "As The World Turns" Royce, D12 ile kavga edince bu şarkılar "The Slim Shady LP" albümüne dahil edilmişti. Ve dissleşmeler artık başlamıştı..

Birbirlerine tüm dissleri

İlk olarak Royce, "Shit On U" şarkısıyla Bizarre en başta olmak üzere D12'e bir diss attı. Sonrasında D12 aynı beatle ve aynı şarkı ismiyle Royce'a bir diss attı. Bizarre, "Shit On U ve Fight Music" şarkıların da Royce Müslüman olduğı için din üzerinden atıfta bulunmuştu. Royce'da, D12'e "Malcom X" adlı bir diss yaptı. D12'in yanıtı gecikmedi tabii, D12'de 50 Cent'in "Back Down" şarkısının beati olan "Smackdown" adlı bir dissle karşılık verdi. Ayrı olarak Proof, 50 Cent'in "Many Men" adlı şarkısının beatiyle ve aynı isimle Royce'a bir diss yaptı. Tekrar Proof, Purple Gang ile birlikte Royce'a "Beef Is Over"
(Çatışma Bitti!) adlı bir diss attı. Ardından Royce, D12'e, 50 Cent'in, "In Da Club" şarkısının beatiyle "Death Day" (Ölüm Günü) adlı bir diss attı. Bu beati kullanmasının sebebi ise D12 sürekli 50 Cent'in beatleriyle Royce'a diss attığı için Royce gönderme olarak bu beati seçmişti.
50 Cent "In Da Club" şarkısında, "Go, go, go Shawty it's your birthday" diyordu Royce bunu güzel kullanarak "it's your death day" olarak değiştirip kısa ama akıllıca bir diss atmıştı.. Bu çatışmanın galibi ise kuşkusuz Royce olmuştu. D12 beatleri ve isimler konusunda zayıftı ve alıntı yapmıştı. Royce'da sözleriyle D12'i ezip geçmişti..

Royce & Proof kavgası

2003 yılının Temmuz ayında Proof ile Royce'un Detroit'te bir klüp çıkışında silahlı kavgası..

Royce ile Proof bar çıkışında karşı karşıya geliyorlar, ikisinin de arkasında grupları vardı, aralarındaki kavga alevleniyor ve ikisi de silahlarını çekmişlerdi ve kavga devam etmişti. Detroit'te ki kalabalık caddeler ve yoldan geçenler aralarındaki silahlı kavgaya şahit oldular ve polisi aradılar. Kavga Proof ile Royce'un tutuklanmasıyla sonuçlanıyor. İkisi de geceyi gözaltında yan yana hücrelerde geçirdiler ve aralarındaki sorunları konuşup halletmişlerdi.. Bir kaç yıl sonra Royce, D12 ile birlikte 2008'de Kanada ve Avrupa turuna çıkmışlardı. Ayrıca Royce, Proof anısına "Security" şarkısını yazmıştı..

Yazı: Onur ÇETİN / twitter.com/EminemSendromu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder