Big Sean - No Favors feat. Eminem (Türkçe Çeviri + Açıklamalı) - Eminem Turkey | Eminem Hakkında Haberler, Çeviriler, Videolar

Breaking

3 Şubat 2017

Big Sean - No Favors feat. Eminem (Türkçe Çeviri + Açıklamalı)


İnceleme: No Favors şarkısının iki ana teması var. Eminem ve Big Sean'ın en üste çıkmak için hiç kimsenin yardımına ihtiyaç duymadıkları ve kimseye de bir iyiliklerinin dokunmayacağı.

Eminem, Rap God şarkısından sonra ikinci kez bir trap beat üstüne rap yapıyor. Bu sefer farklı bir flow kullanıyor ve bir süredir uyguladığı ritimle uyumsuz free atarmış gibi söylediği o garip flowunu büyük çoğunlukla terk ediyor. Banger olma potansiyeline sahip, konusu ve şarkının yapısı nedeniyle sert, pasif agresif bir tarza sahip olan bir şarkı. Şarkıyı yapısına göre nitelendirdiğimizde gayet başarılı olduğunu görüyoruz. Şarkıda birkaçınızın dediği gibi o sinir olduğumuz eski flowu yok. Tekrar dinlemenizi öneririm. Şarkıya genelde yaptığı gibi durgun başlıyor ancak ileride beatin de etkisiyle bir anda flowunu değiştirip akıp gidiyor. 

Eksik olarak şunu söyleyebilirim. Eminem yine benzer şeyleri anlatıyor. Yeni bir hikaye yok. Ben sapığım manyağım tecavüzcüyüm iğrencim şöyleyim böyleyim vs. aynı şeyler hep. Uzun süredir yaşadığı anlatacak bir şeyi kalmama problemini yaşıyor. 

Big Sean ise akıp gitmiş. Güzel bir trap nakarat ve harika bir flowa sahip olan verse'üyle gayet güzel iş çıkarmış.


Çeviri ve Açıklamalar: Emin Demircan

Kişisel hesaplar


Sayfa hesapları

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder